Menu
0
20Sep2024
Brooks Glycerin 21 review

Brooks Glycerin 21 review

Brooks Glycerin 21 review | PK-adviseur Carolien test deze schoen!

Mijn naam is Carolien en ik werk bij PK Runningshop en ben een bofkont want ik mag de Brooks Glycerin 21 testen!

Als ik de schoenen uit de doos haal, valt het direct op dat het bovenmateriaal van de schoen heerlijk zacht aanvoelt en de zool behoorlijk dik en groot is. Eenmaal aan mijn voeten, voel ik meteen de demping wat prettig aanvoelt.

De schoen valt fijn om het midden van mijn voet en de hielkap sluit mooi aan om mijn hak. Mijn tenen kunnen door de brede neus vrij bewegen en hebben voldoende ruimte. Als ik aan het hardlopen ben, voel ik de demping maar ook de stabiliteit in de middenvoet en bij de hak. De Brooks Glycerin 21 maakt gebruik van DNA Loft v3 foam in de middenzool, wat zorgt voor betrouwbaar en gedempt comfort. Dat voel ik ook echt tijdens het lopen! De schoen zit ook na een lange tijd nog steeds heerlijk! Hij is zacht en heel erg licht, wat ik echt een pluspunt vind. Maar ook merk ik dat het bovenmateriaal ademend is.

De Brooks Glycerin 21 is echt geschikt voor verharde wegen. Off-road zou de schoen te glad kunnen zijn. Ook is de schoen goed te gebruiken voor korte en lange duurlopen. Is je doel om een snelle tijd neer te zetten? Dan zou ik een andere model van Brooks kiezen. Bij PK hebben we schoenen die speciaal zijn ontwikkelt voor snelle tijden.

Al met al vind ik de Brooks Glycerin 21 een heerlijke schoen. Hij heeft comfort en is erg licht. De demping heeft echt mijn voorkeur. Het is een allround schoen voor alle trainingen en duurlopen van 5 km tot en met een marathon.

Zit er dan geen nadeel aan deze schoen, zou je denken?
Als ik er dan één mag noemen. Ik vind de zool aan de achterkant wat groot ogen. Maar ik weet uit mijn PK-ervaring dat dit momenteel toch echt de trend is.

Brooks Glycerin 21 review

Eigenschappen van de Brooks Glycerin 21 op een rijtje:

  • bestaat deels uit recycle materiaal
  • drop: 10 mm
  • dames/heren versie
  • neutraal/stabiel

Wil je hem ook testen? Maak dan (bij voorkeur) een afspraak op onze website (zie onderaan deze pagina 'maak afspraak'). En wie weet zien we elkaar binnenkort in de winkel!

Groetjes Carolien

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

21-03-2024
De Marathonvoorbereiding
1 Reactie

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Maak afspraak

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.